Over ConsultCare

ConsultCare is een advies- en trainingsorganisatie die zich richt op het versterken van (zorg)teams, zodat de relatie met de cliënt weer volledig in beeld is. Vanaf 2009 helpt ConsultCare zorgorganisatie met een praktisch maatwerkprogramma om mensgerichte zorg te leveren. Uitgangspunt daarbij is dat zorgteams zichzelf versterken om de mensgerichte zorg in de praktijk te verankeren. Hoe we dat doen? Dat vertellen we u graag  in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Over Vincent Bakx

Vincent Bakx is eigenaar en oprichter van ConsultCare. Hij zette deze stap nadat hij jarenlang ervaring had opgedaan als manager, adviseur en trainer in de gezondheidszorg. Hij is gespecialiseerd in de optimalisatie van de klantrelatie in de zorg- en non-profit sector. Hij ondersteunt het management van allerlei zorginstellingen bij verandermanagement. Daarnaast heeft hij ervaring als  (interim) manager, projectleider en organisatieadviseur. Ook geeft hij regelmatig op congressen workshops en inleidingen over strategiecen innovatie in de zorg. Meer weten over Vincent? Bekijk dan zijn profiel op Linkedin.

ConsultCare werkt voor:

Weten hoe wij uw zorg zinvoller kunnen maken?

We vertellen dat u graag. U kunt via dit formulier uw vraag of situatie schetsen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.