De mens in plaats van de zorg centraal

ConsultCare is er van overtuigd dat mensgerichte zorg voor iedereen beter werkt: cliënten, medewerkers en zorgorganisaties. Daarom zorgen wij dat uw zorgteams en -organisatie de relatie met uw cliënten op een praktische manier versterken. Dat heeft veel voordelen …

 • handelingsvrijheid medewerkers maakt zorg op maat praktisch mogelijk.

 • eigen verantwoordelijkheid medewerkers leidt tot mensgerichte en adequate zorg.

 • vertrouwen op jezelf en je team versterkt de kracht van een zorgteam.

 • ruim baan voor professionaliteit geeft meer werkplezier en leidt tot betere prestaties.

Praktische aanpak

Wat onze praktische aanpak zo bijzonder maakt? Dat uw medewerkers tijd en ruimte krijgen om een relatie op te bouwen met hun cliënten. Horen, zien en luisteren wat iemand écht voor zorg nodig heeft en van daaruit handelen: dat geeft de zorg echt meerwaarde. ConsultCare is er van overtuigd dat binnen elke zorgorganisatie alle aspecten voor mensgerichte zorg al in huis zijn. Door te focussen op de cliënt in plaats van de zorgprocessen kunnen uw medewerkers mensgerichte zorg geven. Met nagenoeg dezelfde tijd, ruimte en middelen! Wij ondersteunen bij dit ‘omdenkproces’ en geven daarvoor praktische handvaten.  Dat maakt uw zorg beter: nu en in de toekomst.

Model Teamversterking

In 3 stappen naar mensgerichte zorg

ConsultCare werkt praktisch en doelgericht aan teamversterking binnen uw zorgorganisatie. We zetten steeds 3 stappen om tot mensgerichte zorg te komen.

 1. Analyse / onderzoek
  Samen met u maakt ConsultCare eerst helder wat uw specifieke doel is. Uiteraard analyseren we ook wat al goed gaat in uw zorgorganisatie en wat nog beter kan.
 2. Plan van Aanpak
  ConsultCare maakt een praktisch, haalbaar en betaalbaar Plan van Aanpak waarmee u resultaatgericht werkt aan het behalen van uw doelen.
 3. Begeleiding of uitvoer van het Plan van Aanpak:
  ConsultCare ondersteunt praktisch en doelgericht uw zorgteams om sterker te worden in mensgerichte zorg. Hoe we dat doen? Dat is maatwerk, want we stellen vanzelfsprekend onze klant centraal. Wij ondersteunen onder meer met advies, training, procesbegeleiding van veranderteam(s), team- en individuele coaching, management coaching en interim management.

Weten wat voor maatwerk we bij u kunnen leveren?

Maak een vrijblijvende afspraak!

ConsultCare werkt voor:

Weten hoe wij uw zorg zinvoller kunnen maken?

We vertellen dat u graag. U kunt via dit formulier uw vraag of situatie schetsen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.